Tuesday, 15 March 2016

This is not my first time




Hai.

Baiklah, seperti tajuk di atas. Ini bukanlah kali pertama aku berblogging. Pernah je jadi blogger, tapi aktiviti terhenti hampir setahun. Ini kerana, blog aku yang sebelumnya rosak (tak tahu di mana silapnya).

Alright, let's move on.

Kalau ada yang masih boleh cam Keknis (Ehem, gelaran baru sejak dah further study), baguslah.
Once aku pernah guna banyak nama untuk blog aku. Contohnya:




  • www.rookieleviosa.blogspot.com
  • www.methoxicinamate.blogspot.com
  • www.kertaslitmus.blogspot.com
  • www.nerdyindie.blogspot.com (start dari sini blog aku dah rosak, mungkin sebab ada kesilapan teknikal masa tukar URL blog. Inilah padahnya bila suka tukar URL blog. Sekarang, Alhamdulillah, dah insaf.)
Okay, tak perlu klik link di atas, hasilnya mengecewakan. I'll just stick to this new blog. Later on Keknis akan share apa yang patut dikongsikan. 

Bye. 


5 comments:

  1. Sedihnya.. bukan apa sbb byk cerita yg da kongsi kn.. apa pun move dgn blog baru.. =) salam perkenalan! hehe

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya blog sebelum ni hihihi salam perkenalan!

    ReplyDelete
  3. hmmm... macam pernah singgah kat kertas litmus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Who knows, right? Mana tahu sebelum ni keknis pun pernah singgah blog awak (cuma dah lupa jerr) hehe

      Delete
    2. Who knows, right? Mana tahu sebelum ni keknis pun pernah singgah blog awak (cuma dah lupa jerr) hehe

      Delete